Post by getoumacomre on Feb 9, 2022 4:20:43 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mutant Fighting Cup 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan érmék ▞▞▞
▞▞▞ Mutant Fighting Cup 2 2022 version ▞▞▞
túl sok hirdetés és nincs gomb a hirdetések nélkül
Imádom a játékot, a grafika nem annyira megnövekedett, de összességében még mindig élvezetes
mert olyan szép játék telepítette, és boldog lehet ebben a játékban
Az egyik legjobb játék, amivel játszottam a kutyám vagy a nyuszi fejlesztésével, arra késztet, hogy valóban sokat játsszak ezzel a játékkal
Heroes Inc! Spillehall pnd
Ez a játék igazán szórakoztató
A játék nem érhető el a telefonomon
nagyszerű munka az óriással
ez az első alkalom, hogy játszottam, nem hiszem el, hogy játszottam vele, és szeretem, hogy jó munkát végeztek az emberekkel, akik elkészítették ezt a játékot. Azt hiszem, a világ legjobb játékát hoztátok szerencsét nektek és a csapatotoknak A valaha volt legjobb játék hashtag mutáns harci kupa 2 és végül a valaha volt legjobb szerkesztők, és viszlát
Ez egy fantasztikus játék, csak azt kívánom, hogy ne kelljen energiára várnia
Ez a játék a legrosszabb, amikor a döntőben vagy, akkor a lehető legrosszabb lépést adják, az ellenségem egészségének 1/4-ét sem tudom kihasználni a behatolás, a kábítás, a nagy erejű támadás miatt. ,borzasztó,nem fair játék, ha látod ezt az előnézetet, ne próbáld meg letölteni, ez csak időpocsékolás
milyen csúnya..
A játéka annyira szórakoztató és alulműködő!! Így inspirálóan folytasd a nagyszerű munkát
Sok hirdetéshez
Csak hirdetések jelennek meg a képernyőn, csúnya játékmenet és rossz minőségű grafika
Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki szereti a mutáns állatokkal küzdeni egymás ellen szórakozásból, akkor ez a játék neked való!!!!
Tok kiraly
Nnaaggyyoonn jjóó!!!!!!! #MutantFighterCup
Nagyon király játék
Mutant Fighting Cup 2 Ação ecq
Nem rossz de nem lesz a kedvencem ezért is 3csillag, lehetne több kiegészítő
Nem tartom jó ötletnek, hogy erőforrásokra van szükség az állatok mutációjához
Nem akarom tőled kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🔪🔪Ted
Jó mársokszorlátam a10 en és ezért örulö letölthetem!$
Miért nem tudok pvp módban játszani???
Nagyon jó a játék elején ès A közepe És a vège
Mutant Fighting Cup 2 Action hgvg
Túl sok hirdetés!!! Bosszantó, HA ILYEN SZEMÉLYRE NYÚL OMG, sajnálom, csak javítsa ki
Nagyszerű élmény epikus csaták és új lények.
jó játék ő
Szörnyeteggé varázsolja a kutyákat!
Szeretem ezt a játékot, mert vannak benne gének és még sok minden! lol :-)
jó
az egész fiókom törölve lett, és most már az elejétől játszanom kell ezzel a játékkal más játékokban is van energiánk ami meghaladja az energiahatárt, de itt 6-7 küzdelem után nagyon alacsonyra esik, szeretném, ha javítanál ezen
Ez egy nagyon jó játék csak sajnálom, hogy van benne ojan rendszer, hogy energiában kerüljön, hogy játsszák ezt a kikéne venni és akkor még több ember játszana vele.
szeretem ezt a játékot, nagyon jó játék, neked is játszani kell ezzel a játékkal🔥🔥🔥
A játékmenet jó, de az ok, amiért 5 csillagot adtam erre, nem pedig 4-re vagy 3-ra, az a NOSZTALGIA
Utálom a hirdetést, és ha eltávolítod a wifit, akkor jön egy kép, és van egy energiasáv, az annyira bosszantó, hogy nagyon utállak, ha nem javítod ki, eltávolítom és nem játszom tovább, mert annyira bosszantó, ezért távolítsd el a energiasáv és a hirdetési kép véletlenszerűen jelenik meg a képernyőn
A következő harcot nem lehet megcsinálni, kilép a főképernyőre, kérjük, javítsa
jo
Hé, meg tudod javítani a korhibát, nem engedi játszani a játékot, amíg meg nem választom az életkoromat, de nem jelenik meg semmilyen szám, amit választhatok
élvezem
szórakoztató és menő
Ez a játék rossz miért, mert azt mutatják, kérjük, válassza ki az életkorát, és nincs rajta szám, és maradjon így. Javítsd ki kérlek.
Reklámok minden harc elején és a végén, valamint az energiarendszerben